Historiku

HISTORI

 

Extra Market e ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1994 si një market i vetëm, i cili më pas u rrit në mënyrë të suksesshme, dhe u zgjerua në një rrjet në qytetin e Durresit dhe të Tiranes.

Tashmë me një eksperiencë 25 vjecare, Extra ofron më të mirën për familjet shqipëtare si furnizuesi me i madh i kompanise falë vetë importimit te produkteve Italiane, si dhe bashkëpunimit të përditshëm me furnitorët e saj.

Stafi i Extra Market kujdeset me përpikshmëri që konsumatorët tanë të plotësojnë në cdo kohë e në të gjitha pikat e supermarketeve dhe ipermarketeve Extra, kërkesat e pazarit te tyre, pertej n.evojave primare.

Qëllimi ynë eshte t’u shërbejme klientëve tanë cilësine më të mirë, me cmimin më të mirë për të qënë gjithmonë “Zgjedhja juaj e pare”.

 

Brandet Italiane

Per me Teper Info kontaktoni