Markat e tregtuara

EXTRAMARKET gëzon të drejtën ekskluzive për tregtimin e disa markave italiane për territorin e Shqipërisë dhe Kosovës si Zanetti, Nuvoletta, Raspini, Beretta, Desantis etj

beretta Desantis nuvoletta raspini zanetti brands

 

Gjithashtu EXTRAMARKET është partnere me shumë marka të njohura në territorin e Shqipërisë