Puno me ne

Ne jemi në kërkim të individëve karizmatikë dhe me dëshirë për të punuar në grup.

Nëse ju jeni entuziastë e miqësorë në shërbimin ndaj klientëve, ju jeni të duhurit për të aplikuar!

I konsiderojmë burimet njerëzore si një faktor të rëndësishëm për rritjen e biznesit tonë. Për këtë arsye investojmë sistematikisht në përzgjedhjen, trajnimin, vlerësimin, qëndrueshmërinë dhe zhvillimin e punonjësve tanë.

Dërgoni CV-të tuaja, mundësisht me nje foto bashkangjitur, në adresën:
info et extramarket.al

Vende vakante:

EXTRA MARKET kërkon të punësojë:

– PUNONJËSE SISTEMIMI
– KASIERE
– PUNJONJËSE BANAKU
– AGJENT SHITJE

Për çdo informacion të nevojshëm mund të kontaktoni edhe numrin: 0694037419