Rreth nesh
EXTRAMARKET shpk u krijua në vitin 1994 dhe u zhvillua me kalimin e viteve në sajë...
Lexo më shumë


Markat e tregtuara
EXTRAMARKET gezon te drejten ekskluzive per tregtimin e disa...
Lexo më shumë


Katalogu i dhuratave
Dhurata pafund ju presin me karten EXTRAMARKET...
Lexo më shumë


Karta Familjare
Për të gjithë familjen, zbuloni rregulloren...
Lexo më shumë

Puno me ne
Ne jemi në kërkim të individëve karizmatikë dhe me dëshirë për të punuar në grup.

Nëse ju jeni entuziastë e miqësorë në shërbimin ndaj klientëve, ju jeni të duhurit për të aplikuar!

I konsiderojmë burimet njerëzore si një faktor të rëndësishëm për rritjen e biznesit tonë. Për këtë arsye investojmë sistematikisht në përzgjedhjen, trajnimin, vlerësimin, qëndrueshmërinë dhe zhvillimin e punonjësve tanë.

Dërgoni CV-të tuaja, mundësisht me nje foto bashkangjitur, në adresën:
info@extramarket.al